0
 • Još nemate artikl u košarici

AKO ŽELIŠ PRAVU MAJICU S POTPISOM I SLIKOM,
INCIDENT BRATE, MOJIM REPOM I SPIKOM.
RAZNORAZNE BOJE, UTOKE I ŠARE,
DA NA KVARTU SVI TE VIDE I ZOVU TE CARE.
STARA ŠKOLA DO BOLA, DIZAJN ZA OBA SPOLA,
EKIPI ZA POKLON DA SVAKO U NJOJ SKROLA.
KVARTOVSKA PRIČA, CIJENA PRAVA SIĆA,
U STOKINOJ MAJCI, FREESTYLE PORED ZIĆA.
NARUČI SI ODMAH, IZABERI I KLIKNI,
BRZO STIŽE DOMA, INCIDENT GLASNO VIKNI.
KVARTOVSKA BRIJA, KLUPICA I RUPA,
INCIDENT.HR, STOLE S VAMA SKUPA.
VOLI TE TVOJ STOLE. PEACE!

X
X
Povratak na vrh
X

Newsletter by Stole

BUDI PRVI U PRIČI, INFORMACIJE ĆE STIĆI.
Šaljemo ti obavijesti o najnovijim ponudama i akcijama. Prijavi se!

  Pristajem

  X

  Politike privatnosti i mehanizmi korištenje osobnih podataka

  POLITIKE PRIVATNOSTI I MEHANIZMI KORIŠTENJA OSOBNIH PODATAKA WEBSHOPA INCIDENT.HR

  PRAVO NA INFORMIRANOST I PRIVATNOST

  Sigurnost tvojih osobnih podataka naš je prioritet. Osobnim podacima i njihovoj zaštiti pridajemo posebnu pozornost i postupamo u skladu s Uredbom Europskog parlamenta i Komisije (EU) 2016/679 dana 27. travnja 2016. o zaštiti fizičkih osoba u vezi s korištenjem osobnih podataka, njihovom slobodnom kretanju te s ukidanjem Direktive 95/46/ES (Opće uredbe o zaštiti podataka) (dalje Uredba GDPR) i u skladu s ovdje navedenim načelima.

  Ovdje se možeš informirati o tome koje osobne podatke o tebi prikupljamo i kako ih koristimo.

  Svaku osobnu informaciju koja je dostavljena ili prikupljena na stranici incident.hr kontrolira tvrtka Rima Media d. o. o., registrirana u Hrvatskoj sa sjedištem u Petrovoj 37A, 10 000 Zagreb.

  Rima Media d. o. o. tvrtka je koja strogo provodi pravnu regulativu u svim područjima poslovanja, a posebno onim koji se izravno odnose na interese i zadovoljstvo naših kupaca. Stoga, u skladu s novom Uredbom, želimo te zamoliti za suglasnost o korištenju osobnih podataka koja će u cijelosti izraziti tvoje želje i interese.

  PRAVILA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

  KOJU VRSTU OSOBNIH PODATAKA PRIKUPLJAMO?

  • osnovne osobne podatke (npr. ime i prezime) i podatke za komunikaciju (npr. adresa, e-pošta, mobitel)
  • podatke koji omogućuju stvaranje profila (npr. dob, spol, mjesto, država)
  • informacije o odabranim (preferiranim) načinima komunikacije s incident.hr web trgovinom

  U KOJE SVRHE OBRAĐUJEMO VAŠE OSOBNE PODATKE?

  Osobne podatke obrađujemo samo za određene, eksplicitne i legitimne namjene te ih nećemo obrađivati ni na koji način koji nije u skladu s tim namjenama. Takva namjena je npr. odgovor na pitanje, provođenje zatražene narudžbe, unaprjeđenje iskustva posjeta naših internetskih stranica, unaprjeđenje proizvoda i usluga općenito, ponuda usluga, marketinške kampanje itd.

  KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE OSOBNE PODATKE?

  Osobne podatke čuvamo u skladu s važećim Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

  Spremamo ih onoliko dugo koliko je potrebno za namjene za koje se obrađuju ili za postupanje u skladu sa zakonom. Osobne podatke koje obrađujemo na temelju tvoje suglasnosti pohranjujemo dok ih ne opozoveš. Osobne podatke koje obrađujemo na temelju zakona ili ugovornog odnosa s tobom čuvamo sve dok to propisuje zakon (npr. 10 godina od izdavanja za izdane račune), odnosno za vrijeme trajanja ugovora i još 5 godina nakon prestanka (koliko iznosi opći rok zastare).

  Po isteku razdoblja čuvanja osobne podatke brišemo učinkovito i trajno ili ih anonimiziramo, tako da se više ne mogu povezati s određenim pojedincem.

  TKO OBRAĐUJE OSOBNE PODATKE?

  Ovisno o potrebama i namjenama za koje obrađujemo tvoje osobne podatke, primatelje podataka dijelimo na sljedeće:

  1. Unutar naše organizacije: ovlašteno osoblje Rima Media d. o. o.
  2. Naši poslovni partneri: od njih zahtijevamo da uvijek budu u skladu s primjenjivim zakonima, pravilima zaštite osobnih podataka i da posvećuju iznimnu pozornost povjerljivosti tvojih osobnih podataka:
   – poslovni partneri: na primjer, povjerljive tvrtke koje mogu upotrebljavati tvoje osobne podatke kako bi ti pružile usluge i/ili proizvode koje si zatražio i dostavili tvoju narudžbu. U našem slučaju to je GLS dostavna služba.
   – pružatelji usluga: tvrtke koje pružaju usluge tvrtki Rima Media d. o. o. ili uime tvrtke Rima Media d. o. o. (vanjski pružatelji IT usluga, računovodstveni servisi, odvjetnička društva, kurirske službe itd.)
  3. Ostale treće strane:
   kada to zahtijeva zakon ili je zakonski potrebno radi zaštite tvrtke Rima Media d. o. o.:
   – poštivanje zakona, na zahtjev tijela vlasti, sudske odluke, pravni postupci, obveze izvješćivanja i informiranja nadležnih tijela itd.
   – provjere ili kontrole sukladnosti s incident.hr webshop pravilima i ugovorima
   – zaštita prava, imovine ili sigurnosti tvrtke Rima Media d. o. o. i/ili njenih klijenata

  Naši poslovni partneri iz ove točke smiju obrađivati tvoje osobne podatke samo uz pridržavanje naših uputa i ne smiju upotrebljavati osobne podatke za vlastiti interes. Imaj na umu da navedeni primatelji, tj. poslovni partneri i ostale treće strane ovoga dokumenta, posebice davatelji usluga koji ti mogu ponuditi proizvode i usluge kroz vlastite kanale, mogu odvojeno prikupljati tvoje osobne podatke. U tom su slučaju isključivo oni odgovorni za njihovu kontrolu, a tvoja suradnja s njima odvija se u skladu s njihovim uvjetima.

  KOJE SU TVOJE MOGUĆNOSTI I PRAVA U VEZI S DOSTAVLJENIM OSOBNIM PODACIMA?

  Želimo biti što transparentniji pa ti zato nudimo mogućnost da odabereš kako želiš da upotrebljavamo tvoje osobne podatke.

  • Ti biraš kako želiš da ti se obraćamo – npr. kojim kanalima (e-pošta, mobitel itd.).
  • Tvoji osobni podaci – uvijek nam se možeš obratiti na kontakt za zaštitu podataka kako bi saznao koje tvoje osobne podatke imamo u bazi i iz kojeg smo ih izvora dobili. U svakom trenutku imaš pravo na prikaz osobnih podatka koje si nam proslijedio, u najčešće upotrebljavanom strukturiranom strojno čitljivom obliku, kao i pravo poslati osobne podatke bilo kojoj trećoj strani po svom izboru.
  • Tvoje korekcije – ako u osobnim podacima nađete pogrešku ili ako ti se čini da podaci nisu potpuni ili točni, možeš zatražiti ispravak ili dopunu
  • Tvoja ograničenja – možeš zatražiti ograničenu obradu osobnih podataka (na primjer, dok se provjerava točnost tvojih osobnih podataka)
  • Tvoji prigovori – također se možeš usprotiviti upotrebi tvojih osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga i protiviti se samo automatskoj obradi, uključujući stvaranje profila.

  Suglasnost za obradu osobnih podataka možeš opozvati u bilo kojem trenutku, tako da se slobodno možeš obratiti našoj osobi za kontakt zaduženoj za pitanja o zaštiti podataka. Od nas možeš zatražiti da izbrišemo bilo koje podatke o tebi (osim u određenim slučajevima, na primjer, za potrebe dokazivanja transakcije ili ako je to potrebno prema zakonu). Također se imaš pravo žaliti nadzornom tijelu.

  KOJE SU PRAVNE OSNOVE ZA OBRADU TVOJIH OSOBNIH PODATAKA?

  U skladu s važećim zakonodavstvom iz područja zaštite osobnih podataka, tvoje osobne podatke možemo obrađivati:

  • ako si nam dao suglasnost za to (koju u bilo kojem trenutku možeš opozvati)
  • ako je to potrebno kako bismo mogli sklopiti i/ili ispuniti ugovor s tobom
  • ako je obrada nužna zbog zakonskih interesa koje provodi Rima Media d. o. o. ili treća strana
  • ako to zahtijeva zakon (na primjer, u vezi s podacima na izdanom računu).

  KAKO ŠTITIMO TVOJE OSOBNE PODATKE?

  Upotrebljavamo tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bismo zaštitili tvoje osobne podatke od ilegalnog ili neovlaštenog pristupa ili upotrebe, kao i od slučajnog gubitka ili gubitka dijela podataka. Oblikovali smo ih uzimajući u obzir svoju IT infrastrukturu, potencijalni utjecaj na tvoju privatnost i troškove te u skladu s trenutnim industrijskim standardima i praksom.

  Naši ugovorni suradnici koji se bave obradom podataka mogu obrađivati tvoje osobne podatke samo uz pridržavanje navedenih tehničkih i organizacijskih sigurnosnih mjera.

  Održavanje sigurnosti podataka znači zaštitu povjerljivosti, cjelovitosti i dostupnosti tvojih osobnih podataka:

  • povjerljivost i cjelovitost: tvoji osobni podaci zaštićeni su od neovlaštene ili nezakonite obrade i od slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja
  • dostupnost: osigurat ćemo da ovlaštene osobe za obradu podataka imaju pristup tvojim osobnim podacima kada je to potrebno.

  Naši sigurnosni postupci uključuju: sigurnost pristupa, sigurnosne kopije, praćenje, pregled i održavanje, upravljanje sigurnosnim incidentima itd.

  KOJA SU TVOJA PRAVA U VEZI SA ZAŠTITOM OSOBNIH PODATAKA?

  Pravo opozvati suglasnost.
  U slučaju da tvoje podatke obrađujemo na temelju suglasnosti koju si nam dao, imaš pravo opozvati tu suglasnost na stranici koja se tiče tvojih osobnih podataka, koja je nakon prijave dostupna ovdje. Ukidanje suglasnosti ne utječe na legitimnost korištenja tvojih podataka prije opoziva. Opoziv suglasnosti također ne utječe na korištenje tvojih podataka na temelju drugog modula, osobito kada se radi o obradi nužnoj za kupoprodajni ugovor ili ispunjenja pravnih obaveza.

  Pravo na uvid.
  U skladu s čl. 15. Uredbe GDPR imaš pravo dobiti potvrdu kako i koje osobne podatke koristi incident.hr webshop te možeš imati pristup tim informacijama, kao i razlogu obrade određenih podataka, kategorija koje se tiču korištenih podataka, primatelja, planiranog perioda pohrane podataka, pravo na brisanje podataka ili njihovo korigiranje, pravo ulaganja pritužbe nadležnom organu, pravo na informaciju o načinu stjecanja podataka ukoliko ih nisi sam dao te pravo biti informiran radi li se o činjenici da je riječ o automatiziranom odlučivanju.

  Pravo na ispravak i dopunu.
  Imaš pravo zatražiti od incident.hr webshopa (Rima Media d. o. o.) da ispravi tvoje osobne podatke ako su pogrešni ili da ih nadopuni ako su nepotpuni. Ispravak ili nadopunu možeš i sam napraviti kroz svoj osobni profil na našim stranicama, ako si registrirani korisnik.

  Pravo na brisanje.
  Imaš pravo na to da tvoje osobne podatke izbrišemo ako za to postoji zakonska regulative: u slučajevima kada osobni podaci nisu potrebni za više navedene ciljeve, ili si opozvao suglasnost, ili pak imaš prigovor protiv korištenja tvojih osobnih podataka, a mi nemamo potrebu obraditi ih u pravne svrhe ili za potrebu obrane naših pravnih zahtjeva.

  Pravo na ograničenje korištenja tvojih podataka.
  Imaš pravo na ograničenje korištenja svojih osobnih podataka u firmi Rima Media d. o. o. ako a) budeš poricao istinitost podataka (nakon što je rok za njihovu verifikaciju istekao), b) obrada bude nelegalna i zatražiš ograničenost korištenja osobnih podataka umjesto njihovog brisanja, c) ako će ti osobni podaci trebati u svrhu pravnih potraživanja, s tim da ih Rima Media d. o. o. neće trebati za daljnju uporabu ili d) ako podneseš prigovor protiv korištenja svojih podataka na temelju pravnog naslova u svrhu naših interesa (u odnosu s izravnim marketingom).

  Pravo na prijenos osobnih podataka.
  Zatražiš li od tvrtke Rima Media d. o. o. da preda tvoje osobne podatke drugom administratoru, tvrtka će to za tebe učiniti. Druga je mogućnost da dobiješ ispis u strukturiranom, strojno čitljivom formatu.

  Pravo prigovora.
  Imaš pravo podnijeti prigovor protiv korištenja osobnih podataka koje Rima Media d. o. o. koristi, posebno u svrhu izravnog marketinga.

  Automatizirane osobne odluke.
  Imaš pravo ne biti predmet odluke koja se temelji isključivo na automatiziranoj obradi, uključujući izradu profila koji može utjecati na tebe u pravnom ili kakvom drugom smislu. Međutim, takvo pravo neće biti primjenjivo ako je odluka neophodna za zaključivanje ili primjenu ugovora između tebe i tvrtke Rima Media d. o. o.; legitimnost tih mjera proizlazi iz preduvjeta da Rima Media d. o. o. štiti svoja prava, slobodu i svoje opravdane interese, ili se bazira na tvojoj suglasnosti.

  Pravo na tužbu.
  Imaš pravo u svakom trenutku podnijeti tužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka u vezi s obradom tvojih osobnih podataka.

  KOME SE MOGU OBRATITI AKO IMAM PITANJA U VEZI S MOJIM OSOBNIM PODACIMA?

  Na raspolaganju ti je osoba za kontakt koja će se baviti tvojim pitanjima ili zahtjevima u vezi s tvojim osobnim podacima (i njihovom obradom) te ostvarivanjem tvojih prava. Obratiti nam se možeš putem e-mail adrese stole@incident.hr.

  Radi pouzdane identifikacije u slučaju ostvarivanja prava u vezi s osobnim podacima, možemo od tebe zatražiti dodatne podatke, a djelovanje možemo odbiti samo ako se dokaže da te ne možemo pouzdano identificirati.

  KAKO OPOZVATI SUGLASNOST?

  Prema čl. 21. Uredbe GDPR imaš pravo u svakom trenutku podnijeti prigovor protiv korištenja svojih osobnih podataka ukoliko dolazi do njihova korištenja na temelju javnog interesa ili je ono nezaobilazno za svrhe incident.hr webshopa. Radi li se o interesima incident.hr webshopa, možeš podnijeti prigovor protiv korištenja svojih osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga. Ukoliko bi želio da ti više ne šaljemo komercijalnu poštu ili newsletter, možeš podnijeti prigovor te tvoje podatke više nećemo koristiti u te svrhe i ne slati ti daljnju komercijalnu poštu. Prigovor možeš podnijeti na e-mail adresu stole@incident.hr ili tako da klikneš na poveznicu koja se nalazi u svakoj elektroničkoj pošti promotivnog sadržaja, a tiče se informacije da više ne želiš primati naš reklamni materijal.

  Odgovornost za obradu osobnih podataka kao voditelj obrade snosi:
  Rima Media d. o. o.
  Petrova 37A, Zagreb
  10000 Zagreb
  E-mail kontakt: stole@incident.hr

  Postoji mogućnost da ti nakon otkazivanja pristanka na obradu osobnih podataka incident.hr webshop neće moći pružiti pojedinačne ili više svojih usluga koje se ne mogu pružati bez upotrebe osobnih podataka (npr. dostava narudžbe).

  U KOJU SVRHU KORISTIMO TVOJE OSOBNE PODATKE I ZAŠTO JE TO OPRAVDANO?

  Mi nećemo obrađivati tvoje osobne podatke ukoliko nemamo odgovarajuću osnovu koju zakon u tu svrhu predviđa. Obrađivat ćemo tvoje osobne podatke ukoliko smo od tebe zaprimili prethodnu suglasnost za kontaktiranje putem e-maila ili telefona, za sastavljanje ponude te za marketinške kampanje.

  KONTAKT OBRAZAC I E-MAIL
  Koristimo Gmail kako bismo obrađivali sve interne e-mailove i komunikaciju s klijentima. Politika privatnosti Googlea nalazi se ovdje https://policies.google.com/privacy.

  Kada zaprimimo vaš e-mail, dobit ćemo tvoju e-mail adresu, IP adresu i podatke koje si nam naveo u obrascu za kontakt ili poruci. E-mail komunikaciju čuvamo u našoj bazi na neodređeni rok kako bismo mogli unaprijediti naše usluge, a tebi pružiti odgovarajuću uslugu.

  ANALIZA POSJEĆENOSTI WEB STRANICE
  Koristimo Google Analytics kako bismo pratili posjetitelje i generirali informacije o prometu na našoj internetskoj stranici. Prilikom osnovnog prikupljanja informacija ne prikupljamo nikakve osobne podatke o tebi. Ukoliko pak pristaneš na demografsko i interesno praćenje, podaci koje Google ima o tebi bit će nam proslijeđeni unutar zbirnog izvještaja o našoj stranici.

  MARKETINŠKE KAMPANJE
  Prilikom provođenja kampanja na društvenim mrežama ili drugih online oglasnih kampanja, moguće je da će davatelji usluga koristiti kolačiće ili piksele na našoj stranici kako bi pratili i posluživali naše oglase na različitim platformama. U nekim kampanjama na Googleu koristimo remarketing kako bismo ti omogućili najbolje prikazivanje naših oglasa.

  Više o AdWords remarketingu možeš pročitati ovdje: https://adsettings.google.com
  Google AdSense i Double Click (Privacy Policy, Opt Out)
  Facebook (Privacy Policy, Opt Out)
  Instagram (Privacy Policy)

  UGRAĐENI SADRŽAJ S DRUGIH WEB STRANICA
  Na nekim dijelovima naše internetske stranice postoji sadržaj koji smo putem kôda ugradili s drugih internetskih stranica. Pristup tom sadržaju odvija se na isti način kao da ste mu pristupili na internetskoj stranici gdje je postavljen te tako možeš preuzeti i kolačiće koje bi inače preuzeo posjetom te stranice.
  Tipični ugrađeni sadržaj je sadržaj sa stranica koje dijele video, slike i sl. Te stranice mogu prikupljati tvoju IP adresu, informacije o pregledniku i operativnom sustavu, pohranjivati i preuzimati kolačiće na tvoj preglednik, ugraditi praćenja interakcije s ugrađenim sadržajem, uključujući i povezivanje interakcija s tvojim računom na tom servisu, ukoliko si u tom trenutku prijavljen.

  Poveznice na politike privatnosti servisa koje koristimo su u nastavku.
  YouTube (Google): https://policies.google.com/privacy
  Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/
  Twitter: https://twitter.com/en/privacy
  Instagram: https://help.instagram.com/privacy

  KOLAČIĆI

  Kolačići su nizovi informacija koje internetske stranice u trenutku posjeta ili prihvaćanja pohranjuju na tvojem pregledniku te ih taj preglednik dostavlja internetskoj stranici prilikom slijedećeg posjeta.
  Koristimo kolačiće kako bismo pratili svoje posjetitelje, no i servisi ugrađeni u našu stranicu također koriste kolačiće. Kako bi mogao koristiti te servise, potrebno je omogućiti prihvaćanje navedenih kolačića. Više o kolačićima koje koristi internetska stranica incident.hr pogledajte ovdje.

  * Izrazi navedeni u Politikama privatnosti i mehanizmima korištenja osobnih podataka webshopa incident.hr odnose se na oba spola.

  Želiš svoj oglas ovdje?
  Kontaktiraj me >

  © Powered by Stole. Web razvoj: rimamedia.hr